Despre Noi

 Samouna International a fost fondata in 1994 si a reusit in scurt timp de la infiintare sa devina lider in productia de pavaj turnat, la momentul acesta fiind cel mai mare producator national si furnizorul principal de pavaj turnat pentru marile magazinele de constructii. Acest lucru a fost posibil datorita orientarii spre cerintele clientilor, prin imbunatatirea continua a calitatii. Astfel, toate produsele Samouna respecta cele mai exigente norme de calitate.
  
   Samouna International a investit in dezvoltarea liniilor de productie, folosind astazi cele mai moderne tehnologii in domeniu. 

   In prezent Samouna International produce si comercializeaza pavaje, dale, garduri, borduri si decoratiuni de gradina, panouri sandwich si Tabla cutata, compania avand o capacitate de productie de peste 500 de metri ( pavaje, dale, panouri sandwich, etc) pe zi.

   Si pe viitor Samouna International isi propune sa implementeze cele mai noi tehnologii, pentru ca produsele ce ajung la clientii sai sa fie cele mai bune de pe piata de profil.

Loading...