UA-77533217-1

Politica de confidentialitate

Accesarea site-ului www.samouna.ro implica acceptul tau ca datele personale sa fie pastrate si prelucrate de S.C. SAMOUNA lNTERNATIONAL S.R.L., in conformitate cu clauzele prezentate mai jos.

S.C. SAMOUNA INTERNATIONAL S.R.L. este colectorul si unicul detinator al datelor personale furnizate de Clientii www.samouna.ro.  Datele cu caracter personal colectate de S.C. SAMOUNA INTERNATIONAL S.R.L. sunt pastrate pe un server securizat.

S.C. SAMOUNA lNTERNATIONAL S.R.L. se obliga sa nu difuzeze datele personale catre terti prin vanzare, dezvaluire partiala sau inchiriere.

Inregistrarea datelor personale se va efectua prin diverse modalitati si instrumente specifice disponibile pe Site care sunt completate de catre Client.

Datele personale inregistrate vor fi utilizate in scopul identificarii Clientului si in scopuri de marketing si publicitate, numai cu acordul Clientului.

Orice schimbare a termenilor prezentei politici va fi comunicata catre Clienti prin email, astfel incat acestia sa fie intotdeauna informati cu privire la informatiile colectate, utilizarea acestora si circumstantele, daca exista, in care pot fi facute publice.

Clientii vor putea sa fie sau nu de acord cu utilizarea informatiilor in alte scopuri, Datele personale vor fi utilizate in concordanta cu politica sub care au fost culese. In cazul in care Clientul nu este de acord cu o modificare a Politicii de Confidentialitate, va avea posibilitatea sa solicite stergerea contului sau din baza de date a Firmei.

Exista zone in site care necesita inregistrare (cont client) sau abonare (newsletter). In cazul newsletterului, fiecare editie/alerta contine si modalitatea de dezabonare; odata accesata aceasta optiune, dezabonarea se aplica imediat, nefiind necesare alte confirmari din partea Clientului. In functie de tipul de inregistrare (creare cont site, abonare newsletter), Clientului ii pot fi solicitate date precum: nume, prenume, email, adresa, companie etc. Aceste date sunt folosite pentru identificare, validarea sau completarea contului de client sau in scopuri de marketing si publicitate.

Furnizarea datelor solicitate prin formulare care sunt insotite de un asterisc (*) este obligatorie; in lipsa acestor date realizarea actiunilor solicitate de Client (de exemplu, livrarea unei comenzi) este imposibila. Persoana care viziteaza www.samouna.ro are dreptul de a refuza sa furnizeze aceste date, dar acest refuz implica imposibilitatea de a executa anumite actiuni pe Site, cum ar fi de exemplu plasarea unei comenzi.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal, samounaa.ro are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de catre Client.

Daca informatiile de identificare ale unui Client se schimba sau daca un Client doreste sa renunte la serviciile Firmei, aceasta va avea grija sa corecteze, actualizeze sau sa elimine datele personale ale Clientului, ca raspuns la o cerere scrisa a acestuia. Cererea poate fi trimisa prin email la adresa laura@samouna.ro , prin fax la 021.493.03.77  sau prin posta la adresa societatii. 

Conform Legii nr. 677/2001, Clientul beneficiaza de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a se adresa justiţiei. Totodata, Clientul are dreptul de a se opune prelucrarii datelor personale care il privesc si de a sa solicita stergerea datelor.

Clientul poate solicita in scris, prin posta, fax sau e-mail, modificarea sau stergerea integrala sau partiala a datelor cu caracter personal furnizate catre SC SAMOUNA INTERNATIONAL S.R.L.. Datele de contact ale S.C. SAMOUNA INTERNATIONAL  S.R.L. pot fi gasite la rubrica Contact.

Daca unele din datele despre un Client sunt incorecte, acesta este rugat sa informeze S.C. SAMOUNA INTERNATIONAL S.R.L. cat mai curand posibil.

Pentru mai multe detalii cu privire la legislatia si obligatiile operatorilor de date cu caracter personal, poti accesa pagina Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal - www.dataprotection.ro.

Datele personale completate de Client, voluntar, vor fi pastrate in baza de date timp de 24 de luni de la ultima accesare a site-ului de catre acesta, dupa care vor fi sterse.

Anumite date personale completate de Client pot fi dezvaluite catre firma de curierat in timpul livrarii unei comenzi: numele Clientului, adresa si numar de telefon.

 Pentru a asigura clientilor o experienta personalizata si cat mai placuta, Firma utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a pastra informatii importante despre vizitele pe site ale fiecarui utilizator (inscrierea pe site, continutul cosului, etc.). Prin utilizarea site-ului iti exprimi acordul pentru utilizarea acestui tip de fisiere.

Dintre tipurile de fisiere cookie utilizate pot face parte fisierele cookie ale tertilor (printre care si Google si Facebook). Acestea sunt utilizate pentru a afisa anunturi publicitare clientilor si potentialilor clienti ai S.C. SAMOUNA INTERNATIONAL S.R.L.. Aceste fisiere pot inregistra informatii cum ar fi: sursa de trafic (site-ul sau mail-ul care a recomandat magazinul nostru si a ajutat clientul sa ajunga in magazin), timpul petrecut de client pe site si paginile vizitate, dispozitivul utilizat pentru vizitarea magazinului online - desktop, laptop, tableta, telefon mobil, etc.. Aceste informatii nu contin date personale si sunt apoi utilizate strict in scopul de a prezenta fiecarui client anunturi publicitare personalizate in functie de preferintele si istoricul utilizarii magazinului online al Firmei. Mai multe informatii despre dezactivarea fisierelor cookie utilizate de Google pentru afisarea anunturilor sunt disponibile in Setarile pentru Anunturi Google. Pentru a dezactiva fisierele cookie legate de afisarea anunturilor de remarketing (afisate clientilor care au mai vizitat magazinul), acceseaza Pagina de Dezactivare Double Click. Pentru informatii despre dezactivarea tuturor fisierelor tip cookie ale tertilor acceseaza pagina de dezactivare Network Advertising Initiative (disponibila momentan in limba engleza). Afla mai multe informatii despre fisierele cookie.

In timpul utilizarii site-ului WWW.SAMOUNA.RO, o serie de fisiere cookie vor fi salvate in computerul clientilor, cu scopul de a intelege care sunt interesele acestora. Acestea permit partenerului nostru, AdRoll, sa afiseze clientilor anunturi publicitare de tip retargeting, legate de activitatea pe www.samouna.ro, plasate pe o serie de site-uri partenere. Informatiile colectate nu sunt personale (cum ar fi nume, adrese de e-mail, adrese sau numere de telefon). Pentru a dezactiva acest tip de publicitate, acceseaza pagina de dezactivare a anunturilor AdRoll si partenerilor

 

Iti multumim ca ai ales Samouna!

Loading...